Roskilde Festival lancerer ny mini-festival

Foto: Flemming Bo Jensen
Foto: Flemming Bo Jensen

Efter at de fleste danske sommerfestivaler kastede håndklædet i ringen og måtte aflyse dette års festivaler, har der svirret rygter om at Roskildefestival pønsede på et eller andet. Og i dag kunne festivalen så løfter sløret for at der i stedet for den traditionsrige store version af festivalen i stedet for afholdes en mindre minifestival under navnet Summer Days.

Den nye festival byder udover taler, performance og street art også en række danske navne inden for forskellige genrer og løber af stablen fra d. 24. juni til d. 4. juli.

Festivalen lover at overholde de gængse coronarestriktioner, og derfor vil publikum bl.a være delt i sektioner.

Billetter kan købes her.

Line-up:

24. juni
ML Buch
Erika De Casier
Smerz

25. juni
Amina
FVN
Branco

26. juni
Ganger
GRETA
Joyce

27. juni (dagsprogram)
SULKA
Víík
Bremer/McCoy

27. juni (aftenprogram)
Orm
Xenoblight
Baest

1. juli
Slim0
Selma Judith
Iceage

2. juli
Sosa
Blikfang
Suspekt

3. juli
Nadia Tehran
Larry 44
Tessa

4. juli
Reveal Party
Brimheim
Jung

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars