Roskilde Festival næsten udsolgt

Foto: Jens Dige

Sidder man og lurpasser mht køb af en billet til Roskilde Festival, fordi vejret lige skal ses an, kan det godt være man skal til at beslutte sig.

Festivalen melder nemlig om at grænsen på 75.000 billetter nærmer sig, og der dermed snart kan meldes udsolgt. Der vil ikke blive givet yderligere varsel inden Roskilde lukker for billetsalget, så skal man være sikker på at kunne nyde navne som Prince, Gorillaz, Porcupine Tree, Muse, Them Crooked Vultures, Alice In Chains, Motörhead og Valient Thorr på dyrskuepladsen til sommer, er det nok en god idé at stille sig i billetkøen nu.

Billetter kan købes via festivalens eget online billetsalg og via Billetlugen.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar