Roskilde Festival offentliggør plakaten

Foto: Linda Akerberg
Foto: Linda Akerberg

Når Roskilde Festival en gang om året offentliggør årets program, sidder der helt sikkert en hel masse Roskilde-gængere klar ved computerne rundt omkring i landet…og resten af verden. For når plakaten offentliggøres, bliver der nemlig også tilføjet en hel masse ekstra kunstnere til programmet. I år hele 105 nye navne, som også er blevet fordelt på de forskellige dage.

Og det største navn, der springer i øjnene er nok også festivalens største navn overhovedet. Neil Young spiller sammen med sit band Promise of the Real på orange scene, hvor de melder sig klar til en marathon-koncert. Derudover er også internationale kunstnere som Danko Jones (billedet), Gojira, Slayer, Mutoid Man, Biffy Clyro og Uncle Acid & the Dead Beats tilføjet programmet, mens danske navne som Rising, Liss, Halshug og The Entrepeneurs også vil være at finde på Dyrskuepladsen til sommer.

Tidligere er kunstnere som Ghost, LCD Soundsystem, New Order, Kvelertak, Cattle Decapitation, Mø, Sleep, At the Drive-in, Macklemore, PJ Harvey m.fl blevet offentliggjort.

Dermed er 179 kunstnere klar til Roskilde Festival 2016, men festivalen meddeler at der stadigvæk vil blive offentliggjort en lille håndfuld kunstnere inden portene åbnes til sommer.

Roskilde Festival ligger i år fra lørdag d. 25. juni til og med lørdag 2. juli inlkusiv warm up perioden. En partout-billet til festivalen koster 1995kr (eksklusiv gebyr), og kan købes Roskilde-festival.dk!

RoskildeFestival-2016-plakat

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars