Roskilde Festival offentliggør spilleplanen

Mastodon på Roskilde Festival 2011 (foto: Claus Michaelsen)
Mastodon på Roskilde Festival 2011 (foto: Claus Michaelsen)

Tidligere løftede Roskilde Festival sløret for hvilke dage de forskellige kunstnere skulle spille, og her kunne man bl.a. se at amerikanske Mastodon (billedet) skulle spille torsdag. Men nu kan festivalen så også afsløre de præcise spilletidspunkter og scener som kunstnerne spiller på.

Derudover tilføjes der også yderligere navne til programmet, hvor bl.a. de amerikanske metalveteraner Corrosion of Conformity og den irske poprockgruppe Kodaline er blandt. Ifølge festivalen forhandler man stadig med et par navne inden programmet er helt lukket, så der er stadig mulighed for at der kommer flere kunstnere på plakaten.

Du kan se hele spilleplanen her!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars