Roskilde Festival tilføjer 53 kunstnere til programmet

Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen

Roskilde Festival er så småt begyndt at åbne for godteposen, og offentliggør i dag hele 21 navne der vil være at finde i sommerens festivalprogram, og som dermed vil pryde plakaten sammen med de tidligere offentliggjorte navne som New Order, PJ Harvey, Red Hot Chili Peppers, Wiz Khalifa og Tenacious D.

Gendannede LCD Soundsystem er nok det største navn i den offentliggørelse, men andre lidt mere interessante navne er også australske Tame Impala, det svenske okkulte band Ghost, de norske live-sejrherrer i Kvelertak (billedet) og den danske sangerinde Mø.

De nye tilføjelser til programmet er:
LCD Soundsystem (US)
MØ (DK)
Tame Impala (AUS)
Chvrches (UK)
Ghost (S)
Kvelertak (N)
S!vas (DK)
Birdy Nam Nam (F)
Destroyer (CA)
DJ Paypal (DE)
First Hate (DK)
Floating Points UK)
Frank Carter & The Rattlesnakes (UK)
Gaye Su Akyol (TR)
Klub 27 (DK)
The Minds of 99 (DK)
Palace Winter (DK)
Protomartyr (US)
Recondite (DE)
Savages (UK)
Tal National (NE)

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars