Ryan Adams går metal

ryanadam-presse2007-565x377

Arbejdsnarkomanen Ryan Adams har det med at spytte plader ud i en lind strøm, men nu er der alligevel gået noget tid siden sidste udgivelse, Cardinology, der udkom i 2008. Adams har selvfølgelig ikke ligget på den lade side, men arbejdet på det næste album ORION, der viser helt nye sider af den ellers så alsidige sangskriver.

På Ryan Adams hjemmeside kan man høre et nummer fra den kommende plade, og ifølge Ryan Adams selv er der tale om hans mest rene metalplade. Adams bruger da også både growl og falset-vokal på nummeret, så der sgu’ noget om snakken, men det hele er selvfølgelig med et Ryan Adams twist.

På hjemmesiden står der, at man er igang med at trykke ORION på vinyl, og i den forbindelse er der en afstemning om, hvorvidt man er interesseret i at købe vinyl-udgaven af pladen.

Afslutningsvist påpeger Ryan Adams med et humoristisk glimt i øjet, at ingen B.C. Rich guitarer blev skadet under optagelserne til ORION.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar