Ryan Bingham udgiver album til september


Den amerikanske sanger og sangskriver Ryan Bingham udgiver sit fjerde studiealbum d. 18. september. Albummer, der har fået titlen Tomorrowland bliver udgivet på Binghams eget selskab, Axster Bingham Records.

Sidst Ryan Bingham udgav et album var tilbage i 2010, hvor Junky Star udkom. Om det nye album siger Bingham, at han aldrig tidligere har brugt så meget tid på et album. Bingham har dog rørt på sig siden 2010 og har bl.a. vundet en Oscar, en Grammy og en Golden Globe for sangen ”The Weary Kind” fra filmen Crazy Heart. Sangen er indlejret i to versioner nederst.

Første single fra Tomorrowland er udkommer d. 31. juli.

Tracklisten til Tomorrowland:

1. Beg For Broken Legs
2. Western Shore
3. Flower Bomb
4. Guess Who’s Knocking
5. Heart Of Rhythm
6. I Heard ‘Em Say
7. Rising Of The Ghetto
8. No Help From God
9. Keep It Together
10. Never Far Behind
11. The Road I’m On
12. Neverending Show
13. Too Deep To Fill”

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.