Satyricon barsler med coveralbum

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Det norske black metal band Satyricon har ifølge trommeslager Frost planer om at indspille et coveralbum senere i år. Ifølge Frost har bandet allerede lagt sig fast på halvdelen af numrene, og det skulle være tale om numre der ikke er lige til højrebenet. Der lægges vægt på at det er interessante numre, der kan tage bandet i en ny retning, da det ikke rigtigt giver mening at laver covernumre af f.eks. Bathory eller Venom, da der findes utallige black metal bands, der har gjort det før.

Satyricon har bl.a. spillet Dead Kennedys’ nummeret “Holyday in Cambodia” på deres nuværende tour, så det kunne være et oplagt bud på et nummer der havner på pladen.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars