Scissor Sisters kommer til København til oktober

Amerikanske Scissor Sisters gæstede for nyligt Danmark, da de sørgede for en gedigen fest på Nibe Festival. Bandet har for netopt udgivet pladen Night Work via Universal Music, og i den forbindelse drager bandet på en regulær spillesteds-tour i efteråret – en tour, der bringer Scissor Sisters et smut forbi Danmark igen.

29. oktober spiller bandet nemlig i Store Vega i København, og billetterne sættes allerede til salg onsdag d. 21. juli kl. 10.00 via Billetlugen.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar