Se dokumentaren Backyard og oplev Hjaltalín live i morgen

Hvis du endnu ikke har været ude og nyde nogen af alle de musikfilm, der har været en del af programmet på dette års CPH:DOX, så er det ved at være tiden. I morgen er nemlig dokumentarfilmfestivalens sidste dag og der viser Teater Grob den islandske DIY-doku Backyard, der handler om Islands musikscene efter finanskrisen.

Efter filmen spiller Hjaltalín en stort anlagt koncert. Det er endnu hemmeligt præcist hvad koncerten byder på, men sikkert er det, at Hjaltalín har samarbejdet med de to unge islandske kunstnere Hildur Yeoman og Saga Sig om at lave et audiovisuelt show.

HJALTALíN vs. SAGA SIG & HILDUR YEOMAN
DOX:CLUB på TEATER GROB
Søndag d. 14/11 kl. 20:00
Entré: 110 kr. + gebyr (inkl. film og koncert)

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar