Se E-card for det kommende The Haunted album online

Foto: Olle Carlsson
Foto: Olle Carlsson

Svenske The Haunted smider d. 22. september deres 6. studiealbum Versus på gaden. Som på de to forgående plader er det atter danske Tue Madsen (Moonspell, Cataract, Mnemic, Hatesphere m.fl.), der har siddet solidt bag mixerpulten.

Versus udkommer udover en regulær CD-version også som LP (inkl. cd’en) og som en limited edition CD-version inkl. en bonus CD.

Tracklisten til Versus ser således ud:
1. Moronic Colossus
2. Pieces
3. Little Cage
4. Trenches
5. Ceremony
6. Skuld
7. Crusher
8. Rivers Run
9. Iron Mask
10. Faultline
12. Imperial Death Marc

Bandet har udsendt et E-card i forbindelse med udgivelsen, og her er det bl.a. muligt at høre nummeret “Moronic Colossus”, se små fjollede videopræsentationer af hvert nummer og deltage i en konkkurence om bl.a. forsanger Peter Dolvings tour-sko som må formodes at lugte bare en smule fælt.

Klik her for at se E-card’et til Versus!

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar