Se filmen om Lemmy på CPH:DOX


Der findes ingen person på denne planet, der i den grad er personificeringen af rock’n’roll, som Lemmy Kilmister. Manden der er bygget af lige dele smøger og sprut, har gennem de sidste 35 år stået som rockens urfader via sin position som frontfigur i Motörhead.

Som ikon har Lemmy da også fået sin helt egen film, da instruktørene Wes Orshoski og Greg Olliver har lavet en portrætfilm der går helt tæt på manden, der fylder 65 senere i år.

Er du Lemmy fan, og må du bare se filmen i stort format, får du nu chancen, da dokumentarfestivalen CPH:DOX viser Lemmy hele fire gange. Nedenfor kan du se datoer og biografer for visningerne:
Fredag d. 5/11 kl. 21:30 – Cinemateket
Søndag d. 7/11 kl. 21:30 – Dagmar Teatret
Onsdag d. 10/11 kl. 21:30 – Dagmar Teatret
Lørdag d. 13/11 kl. 23:59 – Grand Teatret

For mere om filmen samt information om billetter, se cphdox.dk.

Se en trailer for Lemmy her:

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar