Se Metallicas instore koncert fra Record Store Day

Som det er tilfældet hvert år den tredie weekend i april, fejrede verdens uafhængige pladebutikker Record Store Day d. 16. april. Hvert år presses der i forbindelse med eventet et hav af specielle udgaver, som først bliver solgt på selve dagen. Nogle af udgivelserne er i ganske små oplag, og derfor skal man være hurtigt ude, hvis man vil have fingrene i et eksemplar.

I år var Metallica udnævnt som Record Store Day ambassadører, og bandet udgav også en speciel Record Store Day CD, som var en live-indspilning fra 2003 af en koncert fra det parisiske spillested Bataclan. Overskuddet fra salget af denne CD går til ofrene for terrorangrebet på spillestedet tilbage i November.

Metallica spillede også en instore koncert i Rasputin Records i Berkeley, Californien, som du kan se ovenfor. Setlisten fokuserede på bandets helt tidlige bagkatalog, da Metallica også netop har udgivet deluxe reissues af Kill ‘Em All og Ride the Lightning.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars