Se Sufjan Stevens gæste Late Night med Jimmy Fallon

Foto: Marzuki Stevens

Sidste år fortalte Sufjan Stevens, at han ofte blev inviteret til at spille i diverse TV shows, men at han altid takkede nej og i øvrigt ikke kunne forstå hvorfor bands deltog i den slags. Dengang lød det:

I don’t understand why bands do that. It seems really tacky to me. I get asked all the time .Those shows are just promoting insipid comedies. Who watches those shows? And whoever does-I don’t think my music would speak to those people. I don’t even want those people to hear what I’m doing. I think musicians should stay off television generally.

Man har et standpunkt til man tager et nyt. Og nu har Sufjan Stevens taget et nyt, selvom man må give ham ret i, at hans optræden på Late Night med Jimmy Fallon nok ikke falder i den gennemsnitlige tv-seers smag.

Se hans fremførelse af ”Too Much” fra det forrygende gode album Age of Adz, med neonfarver, englevinger, dansere og blæsere og hvad der ellers hører til i Sufjans verden.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar