Shearwater udgiver nyt album d. 15. februar

shearwater-presse-2008-565x377

Shearwater startede oprindeligt i 2001 som et sideprojekt for Okkervil Rivers Will Sheff og Jonathan Meiburg. De to kunne dog ikke lade det blive ved det, og i 2004 udgav de allerede deres tredje album. Det skulle vise sig at være det sidste med Will Sheff som en del af bandet. Han valgte i stedet at koncentrere sig om Okkervil River. Jonathan Meiburg gik den anden vej og valgte at skrue ned for sit engagement i Okkervil River til fordel for sideprojektet, der nu blev hans hovedprojekt.

Og nu er Shearwater på vej med sit sjette album, der har fået titlen Golden Archipelago og udkommer den 15. februar på Matador Records, hvor man lige nu kan downloade nummeret ”Black Eyes” fra det kommende album. Sangene på albummet handler om hver sin ø, og i dette tilfælde er der tale om en ø i Mikronesien. Det kan der læses mere om på Matador Records.

Albummet er netop landet på diskantens skrivebord, og det lader til der er noget rigtig godt i vente.

At Will Sheff og Jonathan Meiburg stadig er gode venner kan man se i nedenstående duet, der stammer fra det seneste Okkervil River-album The Stand Ins (2008). Og selvom Meiburg ikke er et fuldbyrdet medlem af Okkervil River længere, så giver han faktisk altid en hånd med på bandets albums.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

2 kommentarer

Skriv et svar