Slash og Bullet For My Valentine til Copenhagen Live

bulletformyvalentine-presse2010-565x377

Idag offentliggør arrangørerne bag den store 1-dags festival Copenhagen Live det endelige program. hidtil er Rammstein, Volbeat og Skunk Anansie blevet annonceret, men nu tilføjes også wallisiske Bullet For My Valentine (billedet) og den tidligere Guns N Roses guitarist Slash til plakaten.

Bullet For My Valentine udkommer i slutningen af april med deres tredie album Fever, mens Slash netop har udgivet et soloalbum hvor gæster som Ozzy, Fergie, Dave Grohl, Lemmy, Iggi Pop, Andrew Stockdale og tidligere Guns-kompagnon Duff McKagan medvirker.

Copenhagen Live finder sted på 10-øren på Amager d. 2. juni, og billetter koster 695 kr i forsalg via billetnet..dk.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar