Sleep, Foals, New Order og Tsjuder tilføjes til Roskilde Festivals program

Sleep-Press2014-1050x700

Indtil videre har Roskilde Festival kun offentliggjort ganske få navne som Action Bronson, Red Hot Chili Peppers, Mac DeMarco og Courtney Barnett, men i dag kan festivalen så løfte sløret for endnu 18 kunstnere, der vil spille på Roskilde Festival til sommer.

Der er tale om bl.a de britiske pionerer i New Order, stoner-metal forgængerne i Sleep (billedet), den amerikanske rapper Wiz Khalifa, det norske black metal band Tsjuder og det engelske metalcore band Bring Me the Horizon.

Følgende 18 kunstnere er tilføjet programmet i dag:

Foals
New Order
Wiz Khalifa
Bring Me The Horizon
Sleep
Skepta
Andromeda Mega Express Orchestra
Aurora
Bisse
Blick Bassy
Cate Le Bon
Dusky
Hayden James
Pat Thomas & Kwashibu Area Band
Odesza
Tsjuder
Twitching Tongues
Vince Staples

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars