Slow Shark udgiver 4fod

4fod-presse2010-565x377

Med udgivelser af blandt andre CODY, Homesick Hank og Munck//Johnson kan man ikke just påstå, at det er i hip hoppen det københavnsk baserede pladeselskab Slow Shak Records henter sine kunstnere.

Men det er lige præcis der Slow Sharks nyeste gruppe befinder sig. Det seneste band i stalden hedder nemlig 4fod og de har rumsteret i toppen af undergrunden det seneste årti. De har medvirket på en lang række compilations og i 2003 udgav de ep’en Køb den, stjæl den.

4fod består af rapperne Brygs og KamiKasper og DJ Simon Stoy og de albumdebuterer med Hovedet på blokken der udkommer den 10. maj. På albummet er der gæsteoptrædener fra Bai-D (SUSPEKT/Selvmord), Clemens, Jeppe Rapp og Xander Linnet m.fl.

Den 15. marts bliver førstesinglen ”Løb” udgivet som download, men allerede nu kan du klikke dig ind på MySpace og lytte til ”Streetsinglen”.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar