Snow Patrols Gary Lightbody arbejder på to sideprojekter

snowpatrol-presse-2008-565-300x300
Snow Patrols frontmand Gary Lightbody har netop afsløret, at han har to solo sideprojekter i støbeskeen. Det ene projekt munder ifølge Lightbody ud i en abstrakt plade, der får titlen Listen Tank og som er produceret af Jacknife Lee, der også har produceret de tre seneste Snow Patrol albums. Det andet projekt bliver et countryalbum med titlen Tired Pony.

De to projekter er så anderledes i forhold til Snow Patrol, at Lightbody mener, at han er nødt til at udgive det på anden vis: “A lot of the stuff I’ve been writing recently is just so leftfield that it just wouldn’t fit on a Snow Patrol record,” siger han.

Musikken på albummet med titlen Listen Tank kalder Ligthbody for ’russisk ubåds musik’ og uddyber: ”I don’t know why, there’s just lots of voices on it with me using my vocals as an instrument rather than a guitar. It sounds like some underwater choir.”

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar