Son Volt udgiver nyt album til sommer

sonvolt-USA-presse-565x377

For nylig kunne vi meddele at Jeff Tweedy og Wilco er på vej med et nyt album. Nu kan vi så fortælle, at Jay Farrar – der sammen med Jeff Tweedy var frontmand i Uncle Tupelo – er ved at have et nyt album klar med sit band Son Volt.

Albummet har fået titlen American Central Dust og er sat til at udkomme den 7. juli på bandets nye pladeselskab Rounder Records. På Son Volts seneste album The Search (2007) introducerede bandet horn og diverse tilsatte elektroniske lyde. Var man ikke til det, så er der håb forude, for det forlyder, at det nye album markerer en tilbagevenden til stilen fra debuten Trace (1995).

Tracklisten til American Central Dust:

“Dynamite”
“Down To The Wire”
“Roll On”
“Cocaine And Ashes”
“Dust Of Daylight”
“When The Wheels Don’t Move”
“No Turning Back”
“Pushed Too Far”
“Exiles”
“Sultana”
“Strength And Doubt”
“Jukebox of Steel”

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar