Soundtrack Of Our Lives udgiver opsamling

Foto: Fredrik Wennerlund

Svenske The Soudtrack Of Our Lives (TSOOL) har eksisteret siden 1995, og i løbet af karrieren er det blevet til fem studie albums, hvor den seneste, Communion fra 2008, var et dobbeltalbum med hele 24 numre.

Med et 15-års jubilæum på tapetet, er det naturligt at stoppe op og kigge tilbage på fordums bedrifter. Det gør TSOOL også med Golden Greats no. 1, som kommer til at indeholde remasterede versioner af klassikere fra gruppens bagkatalog samt det nye nummer “Karmageddon” (se video nedenfor). Mastereringen er foregået i Svenska Grammofonstrudion i løbet af sommeren, og opsamlingen udgives d. 24. november.

Se videoen til “Karmageddon” her:

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar