Stairway Festival gentager succesen

Baby Woodrose og Oh No Ono er hovednavne, når Stairway Festival, lørdag d.11. september skydes af for anden gang i år – fire måneder efter festivalen afvikledes for første gang. I overensstemmelse med konceptet bag festivalen, som går ud på at give gode upcoming kunstnere et skub videre, bakkes de etablerede navne op af upcomingbands som bl.a. Billow, der blander soul, r&b og hip hop, CeoNeo, som spiller storladen rock. Megafon med deres balkan-elektro og Maggie Talks, som spiller indierock.

Nikolaj Prødel fra musikforeningen Koncertstationen udtaler følgende om festivalen:

Målet er at skabe en fest i Vanløse, hvor omdrejningspunktet er musikken. Den første festival viste meget tydeligt, at der er masser af velvilje. Vi har vist, at vi gør noget rigtigt. F.eks. valgte vi When Saints Go Machine som hovednavn, som åbnede Roskilde Festival 2010. Vi har justeret på de ting som ikke fungerede optimalt. Entréen er således skruet ned til 50 kr. og 80 kr. efter kl.18, og vi er rykket fra Kulturstationens lokaler ud i et telt ved Vanløse metrostation. Derudover har vi, om muligt, lagt endnu mere vægt på at illustrere hvor bredt rockmusikken faktisk favner”. Lyder det fra, som udgør rygraden i festivalen.

Stairway Festival
Vanløse Torv, lø. 11. sep. Kl 14-04. 80 kr./50 kr. før kl 18.
Baby Woodrose, Oh No Ono, Billow, Maggie Talks, Megafon, CEONEO,
Rock Pigeons, Scrambled X, Katrinedal Band, Scortum, White Thrash og Indigo.
Afterparty på Basement med DJ Benny Berigan (fri entré)

se mere: koncertstationen.dk

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar