Striving Vines på vej med album

strivingvines-presse2010-565x377

Den 12. april debuterer århusianske Striving Vines med albummet Can’t Win Them All . Som albumtitlen antyder, så det muligt, at Striving Vines ikke kommer til at vinde alle danske musikelskere over på deres side. Her på diskant.dk spår vi dog, at den danske firkløver nok skal vinde en del musikhjerter med deres yderst melodiske pop/rock-sange. Sange, der for fleres vedkommende lyder velkendte allerede ved første lytning.

Om albummet udtaler bassist Jacob Haubjerg:

Vi synes, mange albums lyder ens hele vejen igennem, og den tendens vil vi udfordre. Vores intention har været at lave en plade på sangenes præmisser og har derfor ikke strømlinet materialet til en bestemt lyd eller genre. Alligevel er der en klar genkendelighed, som gør, at lytteren ikke er i tvivl om, at det er et Striving Vines nummer, han eller hun har i ørerne.

Udover Jacob Haubjerg består det to år gamle band af Jonas Møller på vokal, Michael Noe på guitar og Jens Bach på trommer.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar