Sufjan Stevens på vej med nyt

Det er efterhånden fire år siden Sufjan Stevens lagde indiescenen ned med sit Illinois album. Et album, der placerede sig på 16. pladsen på vores bud på sidste årtis bedste albums. Siden har Sufjan Stevens udgivet sine Songs for Christmas ep’er, det flotte outtakes-album Avalanches, den instrumentale BQE, genindspilningen af det elektroniske album Enjoy Your Rabbit, der blev døbt Run Rabbit Run samt indrømmet, at han ikke har planer om at lave et helt album dedikeret til hver eneste amerikanske stat alligevel.

Nu kan The Nationals Bryce Dressner fortælle at der er nyt på vej med Sufjan. Dressner fortæller, at Sufjan er ved at indspille Nationals Brooklyn studio og at The National har været med til at spille et par af numrene, der “probably blow people’s minds.”

Og det på trods af, at Sufjan Stevens udtalte følgende til Paste Magazine sidste år: “I no longer really have faith in the album anymore. I no longer have faith in the song.”

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar