Sune Wagner skrinlægger sin solokarriere

sunerosewagner-presse2009-565x377

Raveonettes drivkraften Sune Wagner udgav i december et solo-album med dansksprogede sange under titlen Sune Rose Wagner. Pladen udkom på Nikolaj Nørlunds selskab Auditorium og i kølvandet på udgivelsen drog Sune Wagner på en mindre turné i Danmark.

På den officielle Raveonettes MySpace-side proklamerer Sune Wagner dog nu, at hans lille eventyr er slut, og at han dermed begraver sin solokarriere. Som grund gives, at han ikke selv mener han kan leve op til rækken af gode danske sangskrivere som CV Jørgensen, Kim Larsen, Mikael Simpson, Jokeren, Johnny Madsen og Lise Cabble. Og af den grund har han ikke længere hjertet med i projektet og ser sig derfor nødsaget til at stoppe mens legen er god.

Sune Wagner skulle have spillet på Plænen i Tivoli d. 1. maj, men den koncert er ifølge Wagner selv altså aflyst.

Hr. Wagner kan selvfølgelig stadig opleves i The Raveonettes og helt ekstraordinært denne sommer også i gendannede Psyched Up Janis på Skive Beach Party og til to koncerter i Vega i København.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

6 kommentarer

  • Jeg er enig med Claus.

    Forstår slet ikke hvad han ville med det soloalbum… Pinligt, især på tekstsiden :/

  • Sune Wagner ramte helt plet i Psyched Up Janis. Efter min mening er det stadig et af de bedste danske bands nogensinde, og jeg skal da ind og se begge reunion-koncerterne i Vega. Det var ihvertfald fedt da de spillede til Closer i starten af april.

    …men hans solo-ting havde jeg heller ikke den store fidus til.

  • Psyched Up Janis var soundtrack til hele min ungdom. Så solopladen var imødeset med spænding. Men jeg må sige den var skuffende. Gav imidlertid en revival til de gamle PUJ-plader i samlingen, men det var det. Fornuftigt at stoppe mens legen er god – så hellere et par PUJ-revival-koncerter ekstra…

Skriv et svar