Sunn O))) vælter jævner Koncerthuset med jorden d. 15. august

Foto: Andrew Beardsworth
Foto: Andrew Beardsworth

Dronemestrene i mægtige Sunn O))) kommer tilbage til Danmark for fjerde gang. Tidligere har det californiske band leveret mesterlige koncerter på henholdvis Loppen i selskab med Earth, Lille Vega med Eagle Twin og sidst Den Grå Hal i 2013 i selskab med græske Mohammad.

Denne gang er det Koncerthuset, nærmere bestemt Studie 2, der skal lægge vægge til Sunn O)))´s vanvittigt insisterende dybe droner. Hvis man vil have en oplevelse udover de sædvanlige bør man unde sig selv en tur i helvedesmaskinen lørdag d. 15. august, hvor bandet stiller med kutter, nedstemte guitarer, dybe Moogflader, røg i rigelige mængder og en langsommelighed, der tangerer et skamskudt dovendyr.

Der må anbefales øreproppper, for Sunn O))) spiller HØJT. Ikke uden grund havde sidste koncerts merch T-Shirts flg. mantra på ryggen: “Maximum Volume Yields Maximum Results”. Et mantra duoen så sandelig og eftertrykkeligt efterlevede i løbet af aftenen.

Hvem der bliver vokalist på aftenen bliver det helt spændende clue. Attila Csihar fra Mayhem har siden 2003 lagt strube til Stephen O´Malley og Greg Anderson´s monumentale lydhav, men med sidste års Soused album in mente, kunne det være interesant om de tog Scott Walker med i denne ombæring. Okay manden er 72 år, så chancen er minimal, men man har lov at håbe.

Bebudet line-up på aftenen er dog Stephen O´Malley, Greg Anderson, Tos Nieuwenhuizen og Atilla Csihar.

Billetter kan købes Billetlugen!