Swans bekræfter første album i 13 år

Det legendariske New Yorker art-rock band Swans barsler med et nyt album. I januar i år annoncerede bandet via MySpace-siden ‘swansarenotdead’ at bandet, der med Michael Gira i spidsen huserede i mere end 15 år fra 1982 til 1997, stadig er i live. I første omgang vil det resultere i albummet My Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky, der udkommer den 21. september på bandets pladeselskab Young God Records. Albummet vil være deres tolvte studiealbum.

Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky vil blive gæstet af Devendra Banhart, der udgav sine første tre albums på Young God Records, og Mercury Rev’s Grasshopper

Tracklisten til My Father Will Guide Me Up a Rope to the Sky:

1. No Words/No Thoughts
2. Reeling the Liars In
3. Jim
4. My Birth
5. You Fucking People Make Me Sick
6. Inside Madeline
7. Eden Prison
8. Little Mouth

Tags from the story
, ,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar