Teaser til ny Jet-sang

jet-aus-presse2006-565x377

Australien har en lang rock-tradition, og kunstnere som AC/DC, Nick Cave og senest Wolfmother har været med til at placere det store kontinent i verdens musik-atlas.

I slutningen af august smider endnu et australsk navn så en plade på gaden. Her udgiver Jet nemlig efterfølgeren til de to første plader Get Born (2003) og Shine On (2006). Det 3. Jet-album kommer til at hedde Shaka Rock og lige nu er det muligt at se en youtube-teaser til sangen “K.I.A. (Killed in Action)”.

Klik her for at se den ikke særligt vegetar-venlige teaser!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar