Tegan and Sara på vej med nyt album

teganandsara-presse-2007-565x377

Den canadiske pop-folk-duo Tegan and Sara udgiver sit sjette album den 27. oktober. Albummet følger op på 2007s The Con og er ifølge Sara Quin blevet optaget med meget få overdubs, der ellers tidligere har kendetegnet tvillingesøstrenes albums. Dette gjorde det svært for Tegan and Sara at arrangere sangene så de også fungerede live. Men det skulle være et overstået kapitel for nu.

Det nye album har fået titlen Sainthood, og det markerer et skift i den måde søstrene skriver sange på. Tidligere har de skrevet sangene hver for sig da Tegan bor i Vancouver og Sara i Montreal. Denne gang har de sendt demoer til hinanden via internettet og på den måde har de kunnet arbejde videre på hinandens ideer.

Tegan beskriver det nye album således:

It’s a very rocky, poppy, heavy record. There aren’t any ‘call it off’ acoustic numbers on this one. But I think Tegan and Sara fans will love it.

Sainthood er i øvrigt opkaldt efter et tekststykke i Leonard Cohens sang ”I Came So Far For Beauty”. Titelsangen kom ikke igennem nåleøjet til albummet, men søstrene mente alligevel titlen fungerede fint for albummet og de øvrige sanges tekster.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar