Teitur udgiver dvd den 29. marts

teitur-presse2008-565x377

Den 30. november 2008 spillede Teitur en udsolgt koncert i Operaen på Holmen. Hvis man ikke lige var til stede under den koncert, så får man nu muligheden for alligevel at opleve Teitur sammen med DR’s Underholdnings Orkester der, sammen med Vokal Ensemblet, gjorde Teitur med selskab på scenen.

Det hele blev nemlig optaget af DR og nu kommer det på en live cd med tilhørende dvd. Det er Teiturs første live-udgivelse nogensinde og ud over hele The Singer-albummet finder man også sange som ”Josephine” og ”Great Balls of Fire” op albummet.

Teitur, der åbnede Orange Scene på Roskilde Festivalen 2008 og han vandt en DMA for Årets Danske Sanger i 2007 og en DMA for Årets Danske Singer/Songwriter Udgivelse med The Singer i 2009.

cover-teitur-anightattheopera-2010-450x300<

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar