The Ball and The Wall præsenter 20 nye danske musikvideoer i biografen

theballandthewall-565x377

Nu er Noah Rosanes på banen med endnu et spændende projekt. Denne gang vil han gerne invitere publikum i Valby Kino for at se et udvalg af 20 nyere danske musikvideoer, så både billede og lyd kan nydes optimalt.

Om hvorfor vi skal se musikvideoer i biografen fortæller Noah Rosanes:

Måden, vi ser musikvideoer på og lytter til musik idag, er tit under ret dårlige betingelser. Fx som en overspingshandling på laptop eller smartphone. Men denne aften kommer musikken og videoerne 100% i fokus under de forhold som musikvideoen som kunstform fortjener.

På aftenen vil der bl.a. blive vist videoer med artister som Kashmir, Vinnie Who, Pato, Reptile Youth, When Saints Go Machine, Eloq, Jonas Breum, Penny Police, Who Made Who.

Første arrangement finder sted d. 22. august kl. kl 21.00 i Valby Kino, Gammel Jernbanevej 36. Billetter koster 100 kroner og kan bestilles på valbykino.dk. Og så giver Tuborg en gratis omgang!

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.