The Cardinals-bassist død

ryanadamsandthecardinals-presse2007-565x377

Ifølge Jambands.com har Ryan Adams backingband The Cardinals mistet et af deres medlemmer. Det er bassist Chris Feinstein, der er død i sin lejlighed på Manhattan mandag morgen. Han blev 42 år, og der er indtil videre ikke mere information om dødsårsagen.

Feinstein blev døbt “Space Wolf” af Ryan Adams, og han sluttede sig til The Cardinals i 2006, hvor han erstattede Catherine Popper. Feinstein medvirkede på Easy Tiger, Follow the Lights og Cardinology.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar