The Dead Weather har næste album halvt færdig

thedeadweather-presse-2009-565x377

Jack White og resten af The Dead Weather, der udgav debutalbummet Horehound i juni måned i år, er allerede ’halvt’ færdig med næste album. Det afslører sanger Alison Mosshart, der også kan fortælle, at bandet har planer om at indspille albummet hjemme hos Jack White i løbet af december.

Om de 15 nye sange som bandet har skrevet udtaler Mosshart følgende:

They [sangene] sound great. I really like them. We’ve been playing three or four of them on stage so they keep changing all the time.

Udover Jack White og Alison Mosshart inkluderer The Dead Weather, der i øvrigt lægger vejen forbi Vega den 5. november, også Jack Lawrence og Dean Fertita.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar