The Decemberists afslører albumcover og giver en lille teaser

Colin Meloy og resten af indie-bandet The Decemberists er klar til at udgive deres sjette album tidligt næste år. Bandet har tidligere meddelt, at stilen vil være skåret mere ind til benet end deres tidligere par albums. Albummet er sat til at udkomme den 18. januar næste år, men så længe behøver man ikke vente på at lytte til musikken. For herunder kan du downloade sangen “Down by the Water” og lytte til “The King is Dead” – ligesom du kan se coveret og tracklisten.

På det kommende album har The Decemberists fået hjælp fra R.E.M.’s guitarist Peter Buck på tre af sangene og den skønne countrysangerinde Gillian Welch på hele syv sange.

Download “Down By the Water”:

Lyt til “The King is Dead”:

Tracklisten til The King is Dead:

1. Don’t Carry It All
2. Calamity Song
3. Rise to Me
4. Rox in the Box
5. January Hymn
6. Down by the Water
7. All Arise!
8. June Hymn
9. This is Why We Fight
10. Dear Avery

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar