The Dillinger Escape Plan sparker døren ind til Copenhell

Tidligere på ugen aflyste Mastodon, til stor fortrydelse for mange, deres koncert på Copenhell. Nu har arrangørerne fundet en afløser. En værdig en – selvom stilen ikke er den samme.

Afløseren hedder Dillinger Escape Plan og selvom de ikke ligefrem er sjældne gæster i Danmark, så er de altid et kig og et lyt værd. Og det er ikke uden grund, at de i den netop udsendte pressemeddelelse kaldes for ”et af verdens bedste live bands!”.

Og nu til noget helt andet. I anledning af Copenhell har arrangørerne i samarbejde med Ølfabrikken brygget en øl som det bliver muligt at købe på festivalpladsen, men som man også allerede nu kan bestille her.

Om øllen skrives der:

Copenhell Brew! En fantastisk ildgylden øl med djævelsk høj alkohol, nemlig 6,66%. Øllet sender tankerne direkte mod fest i helvede, når de gyldne dråber rammer læben. Øllen dufter let af humle og malt, men mest af alt af Copenhell. Mundfølelsen er djævelsk og perlende på grund af den store mængde kulsyre og alkohol. Øllets tur gennem svælget giver en fornemmelse af, at denne øl er den eneste der kan slukke tørsten i helvede.

Øllen er netop rullet ud fra tapperiet og kan ikke bare smages på selve Copenhell festivalen d. 11-12. juni, men kan allerede købes online.

www.copenhell.dk

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar