The Felice Brothers udgiver nyt i maj

Den 10. maj udgiver The Felice Brothers deres fjerde album, Celebration, Florida på pladeselskabet Fat Possum. Bandet er pt på en længere tour rundt i USA og vil senere også spille i Australien og på New Zealand.

Celebration, Florida er indspillet i et gymnasium og teater i New York, hvor bandet prøvede en masse forskellige lyde og instrumenter af for at få et større lydende album. På bandets hjemmeside står der bl.a.

It’s inspired, imaginative, heady, menacing, passionate, and rollicking. Most importantly, it’s as steadfastly authentic as ever, expanding upon the dark, woozy undercurrent of ramshackle barroom blues, vaudevillian atmospherics, and surreal storytelling of their previous albums.

Tracklisten til Celebration, Florida:

Fire at the Pageant
Container Ship
Honda Civic
Oliver Stone
Ponzi
Back in the Dancehalls
Dallas
Cus’s Catskill Gym
Refrain
Best I Ever Had
River Jordan

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar