The Gaslight Anthem arbejder snart på nyt

Det amerikanske punkrock band The Gaslight Anthem begynder at arbejde på deres kommende album allerede til januar. Det fortæller sanger og guitarist Brian Fallon på sin blog. Hvornår bandet forventer at have albummet klar fortæller han ikke noget om, men med det nyligt udgivne American Slang (2010), så har de nok ikke ligefrem travlt.

The Gaslight Anthem udgav debuten Sink Or Swim i 2007 og fulgte op med The ’59 Sound, der gav bandet sit helt store gennembrud, allerede året efter. I en periode derefter var de ’nye Springsteens’ på alverdens musikblades forsider. En popularitet The Gaslight Anthem ikke helt har formået at holde i kog på trods af det anmelderroste American Slang.

Fallon skriver også, at Dire Straits og bluesmusikken kan få en stor indflydelse på det kommende album. Mark Knofler er i øvrigt et geni, ifølge Fallon, og The National har med High Violet udgivet et af 2010s bedste albums.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar