The Killers’ trommeslager udgiver solodebut


Ronnie Vannucci, trommeslager The Killers, går i Brandon Flowers’ fodspor og udgiver sin solodebut med titlen Big Talk den 12. juli på Epitaph Records.

Ifølge pressemeddelelsen havde Vannucci brug for at lave sit helt eget efter ni år med skiftevis albumindspilninger og koncertaktivitet med The Killers. Sammen med sig i studiet havde han tidligere bandkammerat (fra Expert On October) Taylor Milne, der også vil spille guitar live. Om Taylor udtaler Vannucci:

Taylor really attacks things at a different angle. All these really cool leads that you’ll hear on the songs are Taylor. We work on things together, but it’s his take, so sometimes it’s very different. It sounds fresh to me.

Joe Chicarelli, der tidligere har hjulpet bands som The Strokes og My Morning Jacket, har produceret albummet.

Første single fra Big Talk hedder “Getaways” og udkommer på iTunes i dag.

Tracklisten til Big Talk:

1. Katzenjammer

2. Getaways

3. Under Water

4. The Next One Living

5. Replica

6. No Whiskey

7. Girl At Sunrise

8. A Fine Time To Need Me

9. White Dove

10. Living In Pictures

11. Hunting Season

12. Big Eye

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar