The Lemonheads udgiver coveralbum

evandando-usa-presse-565x377 
Evan Dando og resten af The Lemonheads udgiver et album fyldt med covernumre i midten af juni. De udvalgte sange er måske ikke de mest oplagte og det er måske ikke alle der vil vække genkendelse. Det bliver det dog ikke mindre interessant af, og med sange fra navne som Gram Parsons, Townes Van Zandt og Leonard Cohen så er det hele i hvert fald ikke helt ukendt. Udover sange fra disse har Linda Perrys ”Beautiful” også været igennem The Lemonheads’ maskineri – sangen gav oprindeligt Christina Aguilera et af hendes største hits.

Det er dog ikke The Lemonheads det hele! For med på albummet er også skuespillerinden Liv Tyler og fotomodellen Kate Moss, der synger på henholdsvis ”Hey, That’s No Way To Say Goodbye” og ”Dirty Robot”.

Tracklisten ser ud som følger:

1. I Just Can’t Take It Anymore (Gram Parsons)
2. Fragile (Wire)
3. Layin’ Up With Linda (G.G. Allin)
4. Waiting Around To Die (Townes Van Zandt)
5. Green Fuz (Randy Alvey & Green Fuz)
6. Yesterlove (Sam Gopal)
7. Dirty Robot, med Kate Moss (Arling & Cameron)
8. Dandelion Seeds (July)
9. Mexico (Fuckemos)
10. Hey, That’s No Way To Say Goodbye, med Liv Tyler (Leonard Cohen)
11. Beautiful (Linda Perry)

Albummet har fået titlen Varshons og udkommer den 19. juni.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar