The Soundtrack Of Our Lives udgiver digital EP

Foto: Fredrik Wennerlund
Foto: Fredrik Wennerlund

Svenske The Soundtrack of Our Lives (TSOOL) udgav tilbage i 2008 deres femte studiealbum Communion. Da der var tale om en omfangsrig dobbelt-cd med ikke mindre end 24 nye numre, burde der være nok musik til en længere pause. Og det lader til at vi skal vente lidt endnu, for bandets næste album vil tidligst se dagens lys i 2011. Titlen bliver Origin Vol II, og fortsætter dermed serien efter Communion-forgængeren Origin Vol I.

I mellemtiden er det dog muligt at fornøje sig med en digital EP, som TSOOL netop har smidt på gaden. The Immaculate Convergence indeholder udover en ny singleversion af “Passover”, der også var at finde på Communion, også de tre nye numre “Take Me Back”, Snuff Parade” og “From This Moment”. Ifølge bandet selv tre smukke tilbagelænede numre.

The Immaculate Convergence distribueres via ITunes.

Udgivelsen af The Immaculate Convergence markerer også starten på en serie af digitale udgivelser, som vil fortsætte i 2010-2011 indtil udgivelsen af Origin Vol II.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar