The Strokes indspiller i januar!?

thestrokes-2008-565x377

Selvom Nikolai Fraiture er ved at skrive sange til sit Nickel Eye projekt, så har han stadig tid til at skrive på Twitter. Her har han netop tweetet, at The Strokes sammen med manager Ryan Gentles er ved at lede efter et passende studie at indspille i i januar:

While the guys are in LA, I went to scout some studios in NYC with Ryan today for what looks like Jan recording!!! mood = fucking excited!

Julian Casablancas, der netop har udgivet sit første soloalbum, er lidt mere forsigtig med at love nye Strokes-indspilninger. Til Pitchfork siger han følgende:

We’re supposed to get back together in January but don’t hold me to that. We’ve been trying to do it for years. I’m always available and they know that but getting together is tough.

Vi venter i spænding!

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar