The Strokes udgiver video-footage fra albumindspilning

thestrokes-2008-565x377

Som vi tidligere har kunnet rapportere, så er The Strokes gået i gang med arbejdet med bandets fjerde album. Nu har vi billeddokumentation. The Strokes har nemlig lagt en ni minutter lang video ind på Youtube, der viser bandet i New Yorks Avatar Studios sammen med producer Joe Chiccarelli (The White Stripes, Counting Crows, My Morning Jacket).

I videoen kan man blandt andet høre starten af den nye sang ”Taken For a Fool”, samt se bandet lave jokes med hinanden og hygge sig – bl.a. med at spille scrabble. Sanger Julian Casablancas er fraværende, så måske er han ved at forberede sig på sin kommende solo-tour.

Se videoen her:

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar