Them Crooked Vultures til Roskilde

themcrookedvultures-presse-2009-565x377

Roskilde Festival har gjort et scoop med hensyn til bookingen til den kommende festivals program. Festivalen har nemlig fået fingre i supergruppen Them Crooked Vultures, der tæller medlemmerne Josh Homme (QOTSA), Dave Grohl (Foo Fighters) og John Paul Jones (Led Zeppelin).

Bandet spiller psykedelisk, groovy rock, hvilket kan høres på deres første selvbetitlede album. Skulle man frygte, at der bare er tale om engangs-forestilling, kan man godt tro om igen, for Them Crooked Vultures har allerede annonceret plade nummer to.

Roskilde Festival bedyrer at denne uge står i rockens tegn, så flere navne vil blive offentliggjort allerede imorgen.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar