Thrice fremrykker kommende album

thrice-presse-2007-565x377
Den 21. juli kunne vi her på diskant annoncere, at Thrices næste album, Beggars, ville se dagens lys den 13. oktober. Siden da er der sket det, at albummet er lækket til nettet og bandet har sammen med deres pladeselskab Vagrant derfor besluttet at fremrykke udgivelsen til den 11. august, hvor man vil kunne downloade albummet lovligt.

Den fysiske udgivelse af albummet er fortsat sat til at udkomme i oktober, men i en udvidet udgave, der indeholder nogle bonusnumre.

På bandets hjemmeside kan man bl.a. læse følgende:

We never thought we’d have to deal with a record leaking three months before its release date, and certainly never thought we’d have to deal with a leak before anyone in the band had even gotten a master reference of the record, or before the artwork for the booklet had even been completed.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar