Thrice sender nyt album på gaden d. 13. oktober

thrice-presse-2007-565x377
Efter at have arbejdet med konceptalbummene Alchemy Index I, II, III og IV, der havde henholdsvis ild, vand, luft og jord som omdrejningspunkter, er Thrice snart klar med et helt nyt album – der intet har med konceptet at gøre. Titlen på albummet bliver Beggars og det er sat til udkomme den 13. oktober i år.

Albummet er indspillet i guitarist Teppej Teranishis New Grass Studier og det forventes, at det bliver noget hårdere end Alchemy Index.

Frontmand Dustin Kensrue udtaler følgende:

“Beggars is more visceral and more raw – both in the songwriting and in the overall sound. It moves with a different energy than any of our past records. It was born out of us playing together in a room, almost as a backlash to the giant headgame that was The Alchemy Index.”

Tracklisten til Beggars ser således ud:

All The World Is Mad
The Weight
Circles
Doublespeak
In Exile
At The Last
Wood and Wire
Talking Through Glass
The Great Exchange
Beggars

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar