Tidligere Alice In Chains bassist død

I 2002 døde Alice In Chains forsanger Layne Staley af en overdosis, og selvom Staley på det tidspunkt ikke havde været en del af bandet i seks år, ramte beskeden bandets fans hårdt. Og nu har endnu et originalmedlem taget billetten.

Ifølge Reuters.com blev tidligere bassist Mike Starr igår fundet død i sit hjem i Salt Lake City. Mike Starr var med til at danne Alice In Chains, men blev fyret fra bandet og erstattet af Mike Inez kort efter udgivelsen af Dirt i 1992.

Efterfølgende har han flere gange været i klammeri med ordensmagten på grund af besiddelse af stoffer – senest i sidste måned. Mike Starr har også deltaget i VH1 reality-showet “Celebrity Rehab”, hvor kendte mennesker prøver at kvitte deres misbrug for kørende kameraer.

Mike Starr blev 44 år.

Alice In Chains har i de senere år spillet reunionkoncerter med forsanger William DuVall, hvilket man bl.a. kunne opleve på sidste års Roskilde Festival. Samarbejdet med DuVall udmøntede sig også i 2009 i Black Gives Way to Blue.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar