Tilmeldingen til Underground Music Awards ’10 starter i dag

uma-undergroundmusicawards-logo-2010-565x377

Sidste år løb den første Underground Music Awards af stabelen og i dag skydes anden udgave i gang. Konkurrencen er for undergrundsbands, og man kan selv indstille sig til nominering på www.undergroundmusicawards.dk, hvorefter en jury bestående af branchefolk og musikere vælger de nominerede. Sidste år vandt følgende bands:

Pop: Non+
Metal: Vira
Alternative: CallMeKat
Electronica: Eumig & Chimon
Hip Hop: Ham den lange
Rock: Highway Child

Du kan læse mere om det i nedenstående pressemeddelse eller ved at klikke sig ind på www.undergroundmusicawards.dk:

Så er det blevet tid til, at se hvad der rører sig i undergrunden anno 2010. Efter et succesfuldt arrangement i 2009 er Underground Music Awards tilbage. UMA ’10 finder sted den 19. juni i Pumpehuset, og vi kan godt garantere at dette års arrangement bliver både større, vildere og helt igennem fantastisk.

For at blive nomineret til en UMA skal man selv indstille sig til nominering. Vi opfordrer derfor alle musikere til at gå ind på www.undergroundmusicawards.dk og indstille dig/jer til nominering inden den 1. april 2010, hvor tilmeldingsfristen udløber. Et uvildigt panel af musikere og branchefolk vil herefter udvælge, hvem der bliver nomineret, og hvem der sidenhen kan kalde sig vinder af en Underground Music Award ’10. Du kan ikke blive indstillet til nominering, hvis du er signet til et af de fire store pladeselskaber, Universal, EMI, Sony og Warner, eller hvis du har fået dit store gennembrud i Danmark.

UMA er en hyldest til den danske undergrundsscene og dens talenter, som vi ikke mener anerkendes tilstrækkeligt. Derfor sætter UMA fokus på undergrundens musikere gennem et awardshow, hvor disse kunstnere hædres og får den anerkendelse de fortjener.

Du kan læse mere om arrangementet, regler og tilmeldingsfrister, samt se sidste års vindere på www.undergroundmusicawards.dk.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar