Tim Buckley livealbum udgives til august

timbuckley-presse1970-565x377
Jeff Buckleys far Tim Buckley døde tilbage i 1975 af en overdosis heroin. Han blev kun 28 år, men nåede alligevel at udgive ni studiealbums op gennem 60erne og 70erne.

Til august udkommer livealbummet Live At The Folklore Centre, 1967, der indeholder både kendte og tidligere uudgivne numre. Koncerten er optaget af journalisten Izzy Young, der ved den lejlighed også interviewede Tim Buckley – et interview, der udkommer sammen med cd’en.

Koncerten blev optaget et år efter Tim Buckleys selvbetitlede debutalbum udkom.

De nye numre på albummet er “Just Please Leave Me”, “What Do You Do (He Never Saw You)”, “If The Rain Comes”, ”‘Cripples Cry”, “Country Boy” og “I Can’t Leave You Loving Me”.

Tracklisten til Live At The Folklore Centre, 1967:

Song For Jainie
I Never Asked To Be Your Mountain
Wings
Phantasmagoria In Two
Just Please Leave Me
Dolphins
I Can’t See You
Troubadour
Aren’t You The Girl?
What Do You Do (He Never Saw You)
No Man Can Find The War
Carnival Song
Cripples Cry
If The Rain Comes
Country Boy
I Can’t Leave You Loving Me

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar