Titel på kommende Fu Manchu plade

Foto: J. Johnson
Foto: J. Johnson

Henover sommeren har amerikanske Fu Manchu været i studiet for at indspille opfølgeren til We Must Obey (2007). Nu fortæller bandet på den officielle MySpace-side, at indspilningerne er færdige, og at titlen på det kommende album bliver Signs Of Infinite Power. Hvis alt går vel, burde pladen være i handlen i slutningen af oktober 2009.

Som berettet tidligere her på Diskant.dk, barsler Fu Manchu med en række udgivelser i forbindelse med bandets 20-års jubilæum i 2010. Udover at genudgive nogle af pladerne fra bagkataloget i særdeles limiteret oplag, planlægger bandet også at spille enkelte koncerter, hvor udvalgte plader spilles i hele deres længde.

En Fu Manchu DVD, som vil indeholde videoer og koncerter, og som vil dække hele bandets karriere, skulle også være på vej.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar