Trivium, Bombus, Shinedown til Copenhell

Trivium-Press2015-1050x700

Ifølge folkene bag Copenhell er årets billetsalg det stærkeste i festivalens historie, og det er jo nok legender som Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth og Scorpions, som festivalen kan takke for det øgede salg. Men festivalen kan heldigvis også byde på en række mindre spændende navne og i dag offentliggøres en række af den slags.

Amerikanske Trivium (billedet) med Matt Heafy i front plejer at være garanter for et heftigt show, og landsmændende i Shinedown og Devil You Know bliver uden tvivl også et trækplaster på festivalen. Fra Sverige kommer heavyrockerne Bombus, mens engelske Black Peaks og danske Defecto også tager et smut forbi festivalen til sommer.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars